Ikke-kategoriseret
Vinter mode guide

Vinter mode guide

At holde dig varm bør være din topprioritet, når du vælger din vinterbeklædning. Du kan dog stadig have det sjovt med din vintergarderobe, og sikre dig at du har en helt rigtige vinter mode. Se nogle gode tips til din vinter mode, der samtidig sørger for at holde dig varm. Se også et stort udvalg af vinter mode på https://amazecph.dk.

3 lag tøj

Leggings, en rullekrave i merinould og silkeundertøj er mulige basislag. Disse lette, åndbare dele holder dig varm uden at få dig til at svede. Til isolering kan dit mellemlag minde om en tyk fleece. Derudover fungerer det ydre lag – med en vinterfrakke – som et vind- og regnskjold.

Materialer i god kvalitet

Du får mest ud af din vinter mode hvis du benytter dig af materialer i høj kvalitet. Den højere kvalitet på din vinter mode vil både betyde en længere holdbarhed, samtidig med at sikre, at du kan holde bedre på varmen.

Følg de seneste mode trends

For at du kan sikre dig selv at du har den helt rigtige vinter mode, bør du holde øje med sæsonens mode trends. Hold dig opdateret i magasiner, sociale medier og ved at tage til mode shows og messer. På den måde kan du holde dig opdateret på de seneste nye mode trends.