40 63 47 34 - Ring og få et uforpligtende tilbud på din tagopgave.

..tæt tag er en tillidssag!

Om Kanehøjgårds Tagentreprise

Siden begyndelsen af 2004 har Kanehøjgårds Tagentreprise sørget for tætte tage over hele sjælland, særligt i hovedstadsområdet.

Allan Fagerlund er ejer og entrepriseleder og har mere end 15 års erfaring med tagdækning inden han startede Kanehøjgårds Tagentreprise som ligger ved Skælskør, Vestsjælland.

Kanehøjgårds Tagentreprise gør sig primært i nye tegltag men vi udfører alle tænkelige opgaver inden for tagarbejde og vi står gerne for hele entreprisen.

Vi er altid klar til at rådgive om nyt tag eller tagudskiftning, renovering af eksisterende tag samt optimering til energirigtige løsninger som passer til dit tagprojekt.

Kontakt

Du er altid velkommen til at ringe til os hvis du har brug for rådgivning eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en tagopgave, du kan også sende os en besked via nedenstående formular.

Har du behov for hurtig tilbagemelding på dine spørgsmål så ring til os.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Allan Fagerlund

40 63 47 34

7 + 11 =

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 1-3 hverdage, husk at du altid er velkommen til at ringe hvis du har brug for hurtig tilbagemelding på dine spørgsmål.

"Vi fik et gratis tagtjek og efterfølgende fik vi lagt nyt tegltag, hele processen forløb fuldstændig efter bogen - bedste valg vi nogensinde har truffet for vores hus! Hvis vi får behov for at bygge til eller hvis vi en dag skal flytte så ville jeg ikke tøve med at kontakte Kanehøjgårds Tagentreprise igen."
Tage Jørgensen
Kunde - Friersvej, Gentofte

"Vi valgte Kanehøjgårds Tagentreprise i forbindelse med udskiftning af taget på vores 70'er villa, og det har vi aldrig fortrudt, vi er så glade for det nye tag, det er så flot! Vi indhentede 3 tilbud og dette var klart det bedste, prisen var skarp, kommunikationen var super god og deadline blev overholdt."
Ann Sofie Larsen
Kunde - Tulipanvej, Vanløse

Vidste du at et godt tag vil kunne spare dig for mange penge fremover?
Vidste du at et godt tag får huset til at stige i værdi?